Jouw kunststof spuitgiet specialist

Alligator Plastics is meer dan een spuitgietbedrijf. Gedreven door innovatie halen wij elke dag het beste uit onszelf om jou te verrassen en inspireren. Dankzij een groot team van creatieve en ervaren engineers krijg jij maximale ontwikkelingskracht om jouw kunststof spuitgietproduct beter, slimmer en duurzamer te maken. In onze moderne fabrieken wordt jouw product 24/7 geproduceerd met de hoogste nauwkeurigheid, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

De combinatie van ontwikkeling en productie onder één dak biedt jou de ideale turnkey aanpak: wat we samen bedenken, kunnen we meteen produceren. Zo krijg jij het beste product binnen de kortst mogelijke tijd. Een grensverleggend product, waarmee je vandaag én morgen het verschil maakt.

Meer over spuitgieten

Onze werkwijze in 6 stappen

Stap 1 Concept

Een goed idee of slim concept verdient de juiste partij om dit verder te concretiseren. Die uitdaging gaan wij graag samen aan.

Stap 2 Engineering

Dankzij de inzet van een multidisciplinair team bestaande uit hoogopgeleide technici én onze kennis van de nieuwste innovaties kom jij tot grensverleggende productoplossingen.

Stap 3 3D-model

Onze engineers begeleiden jou met het ontwikkelen van een digitaal 3D-model. Soms levert een klant dat zelf aan. Het is een noodzakelijk stap voordat de matrijs gebouwd wordt.

Stap 4 Matrijzenbouw

Met volledige aandacht en precisie wordt de matrijs (gietvorm) door nauwkeurig geselecteerde partners uit China en Nederland gebouwd. Het is immers de basis voor jouw product en ons proces.

Stap 5 Spuitgieten

Samen selecteren we het juiste materiaal én de spuitgiettechniek die werkt voor jouw product.

Stap 6 Assemblage

Voorkom afstemmingsvraagstukken en overbodige tussenvoorraden en laat ons alle werkzaamheden rondom de assemblage uitvoeren.

Meer over onze werkwijze

Wij denken graag met je mee over jouw uitdagingen
als het gaat om innovatieve kunststof producten en onderdelen.

Wat zeggen onze klanten?

Bert Hansen

Technisch Directeur
One Circle

Alligator Plastics trok al snel de rol van ingenieursbureau naar zich toe en zo kon ik grote delen van de ontwikkeling van het spuitgietwerk aan hen overlaten. Ze kennen het product bijna net zo goed als ik en het niveau van hun engineering ligt hoog.

Lees meer
Peter Colmbijn

Productspecialist PVF (pipes, valves, fittings)
Biesheuvel Techniek

Wat me zeer aanspreekt in de samenwerking is de toegankelijkheid van het bedrijf. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken en iedereen binnen het bedrijf staat voor je klaar, van directeur tot productiemedewerkers.

Lees meer
Edward Berbee

Mechanics Coördinator
Nikhef

Door het produceren van het PMT-support middels spuitgieten heeft Nikhef een flinke kostenreductie van meer dan 75% ten opzichte van 3D printen weten te realiseren. Mooi hoe succesvolle samenwerking tussen drie partijen, met ieder zijn kennis en expertise, kan werken.

Lees meer
Bekijk snel onze vacatures!

Durf jij te kiezen voor werkplezier?

Ben jij een echte aanpakker? Wil je onderdeel zijn van een hecht team en aan innovatieve producten werken? En kun jij een goede grap op zijn tijd wel waarderen? Dan pas jij helemaal bij het team van Alligator Plastics! Wij geloven in een lerende en inspirerende omgeving en waar plezier, trots en vakmanschap hand in hand gaan. Maar belangrijker nog; wat zoek jij in een baan?

Ga naar onze vacatures

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, wij krijgen energie van complexe projecten. Bekijk welke zes stappen je met ons doorloopt of doe de gratis QuickScan.