Onze visie

Plastic. Ooit het symbool van modernisering en vooruitgang, echter steeds vaker de belichaming van milieuvervuiling. De suggestie wordt geroepen dat als we zo doorgaan, onze oceanen in 2050 misschien wel meer plastic dan vis bevatten. Stoppen met dat plastic zou je denken, toch?

Was het maar zo eenvoudig. In een wereld zonder kunststof schiet het verbruik van je auto omhoog, gooien we veel meer voedsel weg en komt de medische wereld tot stilstand. Kunststof als basis voor het verduurzamen van onze planeet. Wij geloven in een duurzame rol van kunststof en willen samen met jou impact maken.

Wietse Wissema bouwt al 25 jaar aan Alligator Plastics – dat inmiddels al ruim 65 jaar bestaat – en de ambitie om samen met jou en verschillende kennisinstituten te innoveren is nog altijd springlevend. Vanuit een passie voor techniek en kennis van de materie creëren we bij Alligator Plastics toegevoegde waarde en maken we samen een oplossing die duurzamer, beter en sneller op de markt is.

Ambitie is onze drijvende kracht, resultaat onze norm.

Alligator Plastics: Shaping (y)our future.

Waarom kies jij voor ons?

Innovate

Jouw idee verdient de innovativiteit en creativiteit van Alligator Plastics. Wij bundelen onze expertise met die van TNO, BMC, maar ook met onderwijsinstituten als de TU/e, Avans Hogescholen, Windesheim, Stenden en Fontys, leveranciers en collega bedrijven in de branche. Wij zijn continu bezig met nieuwe technieken, materialen en ontwikkelingen.

Vanuit een passie voor techniek en kennis van de materie creëren de collega’s van Alligator Plastics toegevoegde waarde en blijven we weg bij de commodity. Dankzij onze R&D-afdeling en eigen innovatie lab, zijn we uitgegroeid tot een spuitgietbedrijf dat producten ontwikkelt zoals weinig anderen dat kunnen.

Create

Ruim 65 jaar ervaring, kennis op het gebied van zowel 1k en 2k spuitgieten en 44 spuitgietmachines staan tot jouw beschikking. Wij helpen jou bij het produceren van jouw kunststof product. Tegelijkertijd focussen we ons op de gehele product lifecycle. Je krijgt advies over de laatste ontwikkelingen, technische mogelijkheden en duurzaamheidsoplossingen.

Zo word je maximaal ondersteund in het verduurzamen van zowel het product, de productiemethoden als het inzetten van alternatieve materialen.

Together

Een goede samenwerking en open communicatie vind je vanzelfsprekend en wij ook. Samen voor het beste, snelste en meest duurzame resultaat. Jouw uitdaging is onze drive. We zijn betrokken en betrouwbaar en selecteren leveranciers met dezelfde genen. Samen met jou streven we ernaar om direct versie 2.0 te introduceren in de markt. Zonder kinderziektes of andere onvolkomenheden in het ontwerp. Dat bespaart jou kosten en tijd. Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij jouw productontwikkeling realiseren we samen een beter product in een kortere tijd.

Ons team

Ons team van creatieve en gedreven professionals creëert de meest slimme en innovatieve oplossing voor jouw situatie. Heb je een vraag? Onderstaande collega's staan voor je klaar om deze te beantwoorden!

René Diks

Managing Director contact

Bas van Reisen

Technical Director contact

Paul van den Broek

Senior Sales Manager Contact

Robert van den Dungen

Sales Manager Contact

Tom Verhoeven

Sales Engineer contact

Evert Wink

Senior Sales Manager contact

Mary van der Heijden

Medewerker verkoop binnendienst contact

Jeroen Teunis

Medewerker verkoop binnendienst contact

Jordi Torres

Projectleider R&D contact

Tim van Kampen

Projectleider R&D contact

Marcel van de Poel

Manager QHSE & Supply Chain contact

Sandry Melis

Manager HR contact

Antje van de Nieuwenhof

HR Assistent contact

Rocky

HR medewerker contact

Werken bij Alligator Plastics?

Wij hebben de ambitie en drive om onze klanten maximaal te ontzorgen, zodat zij kunststof toepassingen, innovatieve en concurrerende producten in de markt kunnen zetten. Wij willen iedere dag weer een topprestatie leveren en dat is merkbaar in de producten die we ontwikkelen, maar ook in de cultuur die we met elkaar creëren. Een lerende en inspirerende omgeving, waarin onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en waar plezier, trots en vakmanschap hand in hand gaan. Als dienstverlener weten wij als geen ander dat onze mensen ons succes bepalen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de selectie en ontwikkeling van al onze medewerkers.

Ga naar de werken bij pagina

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, wij krijgen energie van complexe projecten. Bekijk welke zes stappen je met ons doorloopt of doe de gratis QuickScan.