Header innovatieve kunststof spuitgietproducten

Innovatieve kunststof spuitgietproducten

Wij maken uw product slimmer en beter!

Innovatieve producten

Innovatieve producten

Slim design, gedreven door innovatie, hoogwaardig geproduceerd, snel op de markt

Partner met expertise

Eén partner met expertise

Inbreng spuitgietexpertise al vanaf start productontwikkeling voor een beter resultaat

Betrokken & efficiënt

Betrokken & efficiënt

Een multidisciplinair klantteam, dat intensief met u samenwerkt voor een efficiënt proces

Waar toekomst vorm krijgt!

Alligator Plastics ontwikkelt én produceert innovatieve spuitgietproducten. Wij versterken de concurrentiepositie van onze klanten door het razendsnel ontwikkelen van hoogwaardige, onderscheidende producten die we efficiënt produceren en assembleren én op tijd en foutloos leveren!

Ons team van creatieve en gedreven professionals creëert de meest slimme en innovatieve oplossing voor uw situatie. 

Het resultaat: een innovatief product met een slim design, hoogwaardig geproduceerd en snel op de markt.

Wij komen graag met u in contact

Peter Tilleman

Peter Tilleman

Sales Director

Paul van den Broek

Paul van den Broek

Sales Manager

Maurice Snep

Maurice Snep

Sales Manager

Jean-Pierre Cantor

Menno Sanders

Junior Accountmanager

Waarom kiezen voor Alligator Plastics

Innovatieve partner

Innovatieve partner

Bij Alligator Plastics zit innovatie in het DNA. Dat betekent dat we niet alleen in opdracht van onze klanten innoveren, maar ook zelf continu bezig zijn met nieuwe technieken, materialen en ontwikkelingen. Daarbij werken we regelmatig samen met TNO, maar ook met onderwijsinstituten als de TU/e, Avans Hogescholen en Fontys, leveranciers en collega bedrijven in de branche. Dit resulteert in grensverleggende productoplossingen door inbreng van de laatste innovaties in kunststof.

Betrokken team

Betrokken team

De mooiste ideeën en beste innovaties ontstaan wanneer er sprake is van een vertrouwensrelatie. Een goede samenwerking en open communicatie vinden we bij Alligator Plastics heel belangrijk. We bouwen aan duurzame relaties met onze klanten en leveranciers. We zijn er trots op dat we al jaren een groeiende klantenkring hebben bestaande uit kleine en grote nationale en internationale opdrachtgevers in uiteenlopende branches. U krijgt te maken met een betrokken groep specialisten die zich thuis voelt in uw branche.

Short-time-to-market

Short-time-to-market

Wij weten hoe belangrijk het is om een nieuw product snel en succesvol in de markt te zetten. Daarom sturen wij actief op een efficiënt en doelgericht ontwikkelingsproces. Wij streven ernaar direct versie 2.0 voor u te introduceren in de markt. Zonder kinderziektes of andere onvolkomenheden in het ontwerp. Dat bespaart u kosten en tijd, en belangrijker nog: u geeft uw concurrent het nakijken! Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij uw productontwikkeling realiseren we samen een beter product in een kortere tijd.

Kennis en ervaring

Kennis en ervaring

Alligator Plastics heeft ruim 60 jaar ervaring in kunststof spuitgieten. Die kennis en ervaring geven we door aan de nieuwe generatie van gedreven professionals. We zijn een jong, dynamisch bedrijf met een stevig fundament. De ideale combinatie. Wij investeren continu in de vernieuwing en modernisering van onze productieprocessen. Dit resulteert in een geavanceerd machinepark dat 24/7 manarm produceert en waarbinnen verschillende technologieën zoals 2K spuitgieten beschikbaar zijn. Efficiënte productie voor snelle en betrouwbare levertijden.

62

jaar ervaring

45

geavanceerde spuitgietmachines

650

ton sluitkracht in machines