Werken bij Alligator Plastics

Kom werken bij Alligator Plastics

Top bedrijf!

Vakkundig en betrokken personeel en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bovendien erg prettig werken in een ongedwongen sfeer. Top bedrijf!

Marjo Valks - Kwaliteitsmedewerker R&D


Ruimte voor ontwikkeling

Bij Alligator Plastics is er ruimte voor ontwikkeling. In de twee jaar dat ik hier werk heb ik uiteenlopende projecten gedaan. Je moet wel in het diepe durven springen.

Carolien Methorst - Projectcoördinator Continuous Improvement

Informele organisatie

Een wendbare en flexibele organisatie, waarbij je je snel thuis voelt. Er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid. Bovendien is er een goede balans tussen werk en privé.

Robert Hatusupy - Teamleider Productie Eindhoven


Topprestatie

Alligator Plastics ontwikkelt en produceert hoogwaardig technische kunststof spuitgietproducten. Daarin hebben wij als organisatie de ambitie om onze klanten maximaal te ontzorgen, zodat zij dankzij onze kunststof toepassingen, innovatieve en concurrerende producten in de markt kunnen zetten. 

Deze gezamenlijke ambitie maakt Alligator Plastics bijzonder. Wij willen iedere dag weer een topprestatie leveren en dat is merkbaar in de producten die we ontwikkelen, maar ook in de cultuur die we met elkaar creëren. Een lerende en inspirerende omgeving, waarin onze medewerkers zich via de Alligator Academy blijven ontwikkelen en waar plezier, trots en vakmanschap hand in hand gaan.

Afdeling Productie


Een Alligator-medewerker gaat elke dag een stukje slimmer slapen, dan hij 's ochtends wakker geworden is.
Wietse Wissema - Directeur Alligator Plastics

Onze kernwaarden

Persoonlijke groei

Onze mensen bepalen ons succes. Daarom besteden wij veel aandacht aan de selectie van nieuwe medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt voor onze informele en open organisatie en dat jij je thuis gaat voelen bij de kernwaarden van ons bedrijf. Eenmaal in dienst doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. We zorgen ervoor dat jij je prettig voelt, dat je jouw ambities kunt waarmaken en dat je met een persoonlijk opleidingsplan jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Opleidingsmogelijkheden Alligator PlasticsGezellige Alligator uitjes

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact op met Sandry

Sandry is HR Manager bij Alligator Plastics. Je kunt haar bereiken via hrm@alligator-plastics.nl of je kunt haar bellen via onderstaande knop.

Neem contact op met Tessa

Tessa is HR Adviseur bij Alligator Plastics. Je kunt haar bereiken via hrm@alligator-plastics.nl of je kunt haar bellen via onderstaande knop.
1956

is het geboortejaar van ons bedrijf

110

enthousiaste collega's

73.000.000

producten per jaar

300

uitdagende klanten

arrow_drop_up arrow_drop_down