Werken bij Alligator Plastics

Alligator Plastics ontwikkelt en produceert hoogwaardig technische kunststof spuitgietproducten. Wij hebben de ambitie en drive om onze klanten maximaal te ontzorgen, zodat zij kunststof toepassingen, innovatieve en concurrerende producten in de markt kunnen zetten.

Wij willen iedere dag weer een topprestatie leveren en dat is merkbaar in de producten die we ontwikkelen. Maar ook de cultuur draagt daaraan bij. Slim, leergierig, teamspelers, uitblinkers en flexibel. Dat zijn onze kernwaarden. Sluit dat aan bij jouw opvattingen en waardes?

Wij geloven in een lerende en inspirerende omgeving, waarin onze medewerkers zich via de Alligator Academy blijven ontwikkelen en waar plezier, trots en vakmanschap hand in hand gaan. Onze mensen bepalen ons succes. Help jij ons en onze klanten verder?

Ga naar onze vacatures

Wat zeggen onze medewerkers?

Marjo Valks

Kwaliteitsmedewerker R&D

Vakkundig en betrokken personeel en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
Bovendien erg prettig werken in een ongedwongen sfeer. Top bedrijf!

Carolien Methorst

Projectcoördinator Continuous Improvement

Bij Alligator Plastics is er ruimte voor ontwikkeling. In de twee jaar dat ik hier werk heb ik uiteenlopende projecten gedaan. Je moet wel in het diepe durven springen.

Koen van Steensel

Sales Manager

Een wendbare en flexibele organisatie, waarbij je je snel thuis voelt. Je krijgt veel vrijheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Bovendien is er een goede balans tussen werk en privé.

De Alligator Plastics Academy

Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt voor onze informele en open organisatie. We willen dat jij je thuis gaat voelen bij de kernwaarden van ons bedrijf. Wat vind jij belangrijk? Eenmaal in dienst doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te begeleiden. We zorgen ervoor dat jij je prettig voelt, dat je jouw ambities kunt waarmaken en dat je met een persoonlijk opleidingsplan jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dat doen we onder andere door de Alligator Academy, waarbij we samen met Mikrocentrum in-house opleidingen verzorgen.

Ga naar vacatures
Wietse Wissema
Directeur Alligator Plastics

Een Alligator-medewerker gaat elke dag een stukje slimmer slapen, dan hij 's ochtends wakker geworden is.

Werken in de productie

Ben jij een echte aanpakker? Wil je onderdeel zijn van een hecht team en aan innovatieve producten werken? En kun jij een goede grap op zijn tijd wel waarderen? Dan pas jij helemaal bij het productieteam van Alligator. We werken met dagdiensten, 2-ploegendienst en 5-ploegendiensten en bieden daardoor veel flexibiliteit.

Ga naar vacatures
Variabele werktijden
Ruime opleidingsmogelijkheden
30 vakantiedagen
Uitstekende pensioenregeling
Transparant salarishuis met beloningssysteem
Meerdere personeelsuitjes per jaar

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Neem contact op met

Neem contact op met Sandry

Sandry is HR Manager bij Alligator Plastics. Je kunt haar bereiken via hrm@alligator-plastics.nl of je kunt haar bellen via onderstaande knop.

BEL SANDRY OP 040-7023714
Neem contact op met Tessa

Tessa is HR adviseur bij Alligator Plastics. Je kunt haar bereiken via hrm@alligator-plastics.nl of je kunt haar bellen via onderstaande knop.

BEL TESSA OP 040-7023718

1956

is het geboortejaar
van ons bedrijf

110

enthousiaste
collega’s

73000000

producten
per jaar

300

uitdagende
klanten