Durf jij te kiezen voor werkplezier?

Wij leveren iedere dag een topprestatie. Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Ook de cultuur draagt daaraan bij. Slim, leergierig, teamspelers, uitblinkers en flexibel. Maar ook humor en plezier zijn belangrijk. Maar belangrijker nog; wat zoek jij in een baan?

Iedere dag een beetje beter. Of slimmer. Dat vinden we belangrijk. We inspireren elkaar. Trots, vakmanschap en plezier gaan hand in hand. Onze mensen bepalen ons succes. Help jij ons, onze klanten en jezelf verder?

Ga naar onze vacatures
Durf jij ook te kiezen voor werkplezier?

Rocky - de Alligator, aangenaam!

Maak kennis met Rocky. Onze vriendelijke, gezellige, stoere en hardwerkende collega. Rocky werkt graag samen met anderen. Hij maakt een praatje en vertelt een goede (of soms juist een slechte) grap. Hij wil het iedere dag beter doen. Maar hij weet dat goed ook goed genoeg is. Rocky inspireert zijn collega’s met slimme ideeën en met zijn positiviteit. Rocky wil weten wat er speelt in de markt. Hij is nieuwsgierig en deelt ook graag deze kennis. En niet onbelangrijk: er is altijd tijd voor hobby’s, vrienden en familie.

Tom Verhoeven
Sales Manager

Wanneer je jouw verantwoordelijkheid pakt, krijg je er vrijheid (zowel binnen als buiten het bedrijf) voor terug!

Groeien door te leren

Wij vinden het belangrijk dat je bewust de keuze maakt voor ons. We willen dat jij je thuis gaat voelen. Wat is voor jou belangrijk? Kies je voor ons, dan doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. We zorgen ervoor dat jij je prettig voelt, dat je jouw doelen kunt bereiken en dat je met een persoonlijk opleidingsplan jezelf blijft ontwikkelen. Dat doen we onder andere door samen met Mikrocentrum in-house opleidingen verzorgen.

Ga naar vacatures
Yvonne van Happen
Medewerker Grondstoffen

Bij Alligator Plastics is er ruimte voor ontwikkeling en krijg ik voldoende opleidingsmogelijkheden. Bovendien kan ik écht mezelf zijn binnen het team.

Werken in de productie

Heb je ons al een beetje leren kennen? We hopen van wel. Maar we snappen als je nog meer vragen hebt. We maken dan ook graag kennis.

Ben jij bijvoorbeeld een echte aanpakker? Wil je onderdeel zijn van een hecht team en aan innovatieve producten werken? En kun jij een goede grap op zijn tijd wel waarderen? Dan pas jij helemaal bij het productieteam van Alligator. We werken met ploegendiensten en bieden daardoor veel flexibiliteit.

Ga naar vacatures
Marjo Valks
Kwaliteitsmedewerker R&D

Vakkundig en betrokken personeel en ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien erg prettig werken in een ongedwongen sfeer. Top bedrijf!

Variabele werktijden
Ruime opleidingsmogelijkheden
30 vakantiedagen
Uitstekende pensioenregeling
Transparant salarishuis met beloningssysteem
Meerdere personeelsuitjes per jaar

Kies jij vandaag voor werkplezier?

Je mag ons altijd bellen

Neem contact op met Sandry

Sandry is HR Manager bij Alligator Plastics. Je kunt haar bereiken via s.melis@alligator-plastics.nl of je kunt haar bellen op 06-25431593.

BEL SANDRY
Neem contact op met Antje

Antje is HR Assistant bij Alligator Plastics. Je kunt haar bereiken via a.v.d.nieuwenhof@alligator-plastics.nl of je kunt haar bellen op 06-10548166.

BEL ANTJE
Neem contact op met Rocky

Rocky is onze enthousiaste HR medewerker en bereikbaar via rocky@alligator-plastics.nl

1956

is het geboortejaar
van ons bedrijf

110

enthousiaste
collega’s

73000000

producten
per jaar

300

uitdagende
klanten