Spuitgietcases diverse branches - Alligator Plastics
Cases header

Cases

Hoogwaardige en complexe kunststof spuitgietproducten.

Deze klanten gingen u voor.

Cases

Hoogwaardige en complexe kunststof spuitgietproducten.

Deze klanten gingen u voor.

Alligator Plastics werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Onze brede kennis en ervaring zetten wij in voor het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige kunststof spuitgietproducten voor diverse branches. In onderstaande markten hebben wij bijzonder veel ervaring. We werken veelal voor toonaangevende bedrijven die ons inzetten voor het innoveren van hun productportfolio en het vervolgens produceren van deze vernieuwende producten. Neem een kijkje in uw branche en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Automotive branche

Automotive

In Automotive zijn kwaliteitsbeheersing en kwaliteit de sleutelwoorden. Bekijk welke mogelijkheden wij u bieden, zoals vervanging van metalen onderdelen door kunststof.

Bouw branche

Bouw

Wij helpen deze branche om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Laat u inspireren door onze cases met daarin slimme toepassingen en/of kostenreducties voor de klant.

Consumer Lifestyle branche

Consumer Lifestyle

Mooi en functioneel. Dat zijn de belangrijke eigenschappen voor producten in deze branche. Wij tonen aan dat met kunststof prachtige producten kunnen worden vorm gegeven.

Food branche

Food

Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten in deze branche. Wij bieden 100% traceerbaarheid, cleanroom productie en denken mee over recyclingvraagstukken.

Medisch & Hygiëne branche

Medisch & Hygiëne

Producten voor de medische en hygiënische branche moeten aan hoge eisen voldoen en betrouwbaar zijn. Ontdek wat wij in deze branche voor u kunnen betekenen.

Techniek branche

Techniek

De beste oplossingen vanuit de techniek, voor techniek. Hier draait alles om functionaliteit en duurzaamheid. Wij ontwikkelen en produceren slimme slijtvaste producten, ook voor u.

Ga direct naar onze casepagina's

computerbehuizing automatische transmissie
kunststof top cover

Kunststof top cover

verbindingshoekje
kassen: innovatie op onderdelen

Innovatie op kasonderdelen

afstandsbediening whirlpoolsystemen

Afstandsbediening whirlpool

Antibacteriele iPad houder

Antibacteriële iPad-houder

Armpje manipulator

Armpje manipulator

Binnenkort meer cases!

Houd onze website in de gaten

arrow_drop_up arrow_drop_down