Alligator Plastics opent haar deuren!

Samen met vele andere bedrijven uit regio’s de Kempen & de Peel doen wij mee aan de Open Bedrijven Dag op

Zaterdag 23 maart 2024
Hoppenkuil 16 – Eindhoven

Van 10.00 – 16.00 uur is iedereen van harte welkom! Altijd al willen weten hoe een spuitgietproces in z’n werk gaat? Of benieuwd hoe ons machinepark eruit ziet? Of nieuwsgierig naar de werkplek van jouw vader/moeder, broer/zus of vriend/vriendin? Kom dan een kijkje nemen achter de schermen!

De Open Bedrijven Dag is voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. Bovendien is er ook aan de allerkleinste bezoekers gedacht. De OBD is voor iedereen!

Ontdek hoe wij de toekomst vormgeven. Letterlijk!

Shaping (y)our future. Dàt is wat we doen. Gedreven door innovatie halen wij elke dag het beste uit onszelf om klanten te verrassen en inspireren. Met een groot team van creatieve en ervaren engineers bieden wij maximale ontwikkelingskracht om jouw kunststof spuitgietproduct beter, slimmer en goedkoper te maken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, wij krijgen energie van complexe projecten. Benieuwd naar het werken bij dé specialist in Kunststof Spuitgieten? Neem een kijkje bij onze vestiging in Eindhoven en noteer 23 maart in jouw agenda!

Bij Alligator Plastics is er ruimte voor ontwikkeling en krijg ik voldoende opleidingsmogelijkheden. Bovendien kan ik écht mezelf zijn binnen het team. Yvonne Happen – Medewerker Grondstoffen