Toiletrolhouder case - Alligator plastics

Toiletrolhouder

Met diverse technische en visuele eisen

De vraag van de klant

De wens van de klant was het uitbreiden van hun productrange binnen de huisstijl. Uit marktonderzoek kwam naar voren dat ze binnen die range een nieuwe toiletrolhouder wilde introduceren. Normaal zijn deze houders verticaal, nu wilde zij een horizontale versie. Het eindproduct moest er goed uitzien en uitstekend functioneren.

Onze uitdaging

  • Volledige verantwoordelijkheid productrealisatie
  • Stevig montagesetje

  • Nauwkeurige meting van toiletrollen (indicator)

  • Functioneel product met strakke uitstraling

  • Niet te openen door de eindgebruiker

  • Gemakkelijk te bedienen en bij te vullen

  • Vergrendeling op de tweede toiletrol

Toiletrolhouder

Onze oplossing

Wij hebben de techniek van het product bedacht voor optimale functionaliteit. Daarna heeft een ontwerpbureau een schets gemaakt van de huisstijl van Vendor en hebben wij gekeken hoe deze techniek in de schets zou passen. We hebben de producten geproduceerd en geassembleerd, gebruikersinstructies gemaakt, voor een eindverpakking met montagesetje gezorgd en we houden het voorraadbeheer. Wij houden regelmatig testreeksen, zodat de kwaliteit op peil blijft.

Voor monteurs is een specifiek slotje om de houder te openen. Het bijgeleverde montagesetje zorgt dat de toiletrolhouder op tegels geplakt wordt en het zit net zo stevig als een met schroeven aangedraaide houder.

Over Vendor

Vendor heeft als doel om van elk toiletbezoek een happy moment te maken. Een toiletbezoek is immers aangenaam wanneer alles er schoon, netjes en mooi uitziet en ook nog praktisch werkt.

De toiletrolhouder is het visitekaartje van Vendor. Haar producten zorgen ervoor dat u uw toiletbezoek herinnert als ontspannen en fris.


Bekijk andere medische/hygiëne cases

Cases uit andere branches

Automotive branche

Automotive

Bouw branche

Bouw

Consumer Lifestyle branche

Consumer Lifestyle

Food branche

Food

Techniek branche

Techniek

arrow_drop_up arrow_drop_down