Spuitgietproducten nabewerken - Alligator Plastics
arrow_drop_up arrow_drop_down
Producten nabewerken header

Spuitgietproducten nabewerken

Coaten, verchromen, bedrukken en assembleren. Wij bieden turnkey oplossingen.

Spuitgietproducten nabewerken

Coaten, verchromen, bedrukken en assembleren. Wij bieden turnkey oplossingen.

Producten nabewerken

Na het spuitgieten uw product laten nabewerken

Sommige producten vragen na productie om een nabewerking, bijvoorbeeld vanuit esthetisch of functioneel oogpunt. Wij voorzien uw producten graag van een mooie, kwalitatief hoogwaardige afwerking. Het voordeel hiervan is dat uw producten kant en klaar bij u worden afgeleverd, zodat u ze direct kunt gebruiken.


Wij bieden diverse opties om uw producten na te bewerken. Na het spuitgieten bieden wij de mogelijkheid om uw producten te laten verchromen, ultrasoon lassen, bedrukken of assembleren Lees hieronder meer over de diverse mogelijkheden.

Verchroomde douchekop nabewerkt

Kunststof verchromen

Het verchromen van kunststof wordt om diverse redenen toegepast. Meestal is de keuze gemaakt vanuit het design oogpunt, omdat verchromen uw product een specifieke, mooie uitstraling geeft.

Verchromen kan ook een technische reden hebben. Het geeft producten een specifieke functionaliteit, zoals elektrische geleiding of afscherming tegen elektrostatische straling. Hiermee voegt deze nabewerking een extra functie toe aan uw product.

Ultrasoon lassen product

Kunststof ultrasoon lassen

Met ultrasoon lassen laten wij twee kunststof onderdelen met elkaar samensmelten. Door de plaatselijke verhitting smelt niet het hele product en hechten de materialen goed met elkaar. Dit doen wij met ultrasone trillingen.

Deze lokale versmelting is erg nauwkeurig en geeft uw product een onzichtbare nabewerking. Ultrasoon lassen wordt toegepast op zowel harde en zachte kunststoffen.

Bedrukken kunststof spuitgietproduct

Kunststof bedrukken

Wilt u uw producten van elkaar onderscheiden of mooier maken? Wij bieden diverse mogelijkheden om uw producten te bedrukken. Denk aan een datum, printje, uw logo of juist een materiaal dat als extra beschermlaag dient voor uw product. 

Assemblage

Assemblage

Wij assembleren losse onderdelen tot één eindproduct. Deze losse onderdelen zijn spuitgietproducten uit onze eigen machines of inkoopdelen. U heeft bij ons het voordeel van een snel en efficiënt ingericht proces, omdat wij alle werkzaamheden uit handen nemen. Omdat wij één partner zijn voor al uw wensen krijgt u niet te maken met afstemmingsvraagstukken en overbodige tussenvoorraden.

U krijgt bovendien een kant en klaar product toegestuurd.

Zo werkt Alligator Plastics aan uw product van de toekomst!

Kunststof Spuitgieten Idee

Idee

Kunststof Spuitgieten Ontwikkeling

Ontwikkeling

Kunststof Productie

Productie