Semi cleanroom spuitgieten - Alligator Plastics
Semi cleanroom spuitgieten header

Semi cleanroom spuitgieten

Spuitgieten en assemblagewerkzaamheden in een schone omgeving

Semi cleanroom spuitgieten

Spuitgieten en assemblagewerkzaamheden in een schone omgeving

Semi cleanroom spuitgieten

Semi cleanroom spuitgieten

Wij bieden op verzoek zowel spuitgieten als assemblagewerkzaamheden in een schone omgeving. Hierbij volgen wij onder andere de richtlijnen van de GMP (Good Manufacturing Practices). Voor deze schone productie maken we afspraken met onze klanten over specifieke eisen en wensen tijdens de werkzaamheden.

Semi cleanroom productie

Bij semi cleanroom spuitgieten zorgen wij voor productie in een schone afgesloten omgeving. Hierbij wordt voorkomen dat er contaminatie van bijvoorbeeld vetten of stof op uw product plaatsvindt. Tijdens de productie dragen wij onder andere stofjassen en haarnetjes en vindt er geen contact met blote handen plaats.


De aangevoerde lucht in onze semi cleanroom wordt met een HEPA filter gezuiverd en de afgesloten ruimte wordt op overdruk gebracht. Deze methode is uiterst geschikt voor productiespecificaties met hoge eisen. Denk aan producten in de medische branche of in de food sector.

Bekijk een voorbeeld van een cleanroom case uit de foodbranche.


Alle vloeistoffen en smeermiddelen voor matrijzen en machines die betrekking hebben op de productie van schone producten voldoen aan de FDA eisen.

Semi cleanroom assemblage

Semi cleanroom assembleren

Wij voeren ook assemblagewerkzaamheden uit in een schone afgesloten omgeving. Technisch wordt hierbij dezelfde werkwijze gehanteerd als bij het semi cleanroom spuitgieten, dus Hepa-gefilterde lucht in een overdrukruimte. Ook hier stemmen wij uw wensen en eisen met u af en volgen wij, indien nodig, de GMP richtlijnen tijdens het assembleren. Hierbij zorgen wij uiteraard dat onze handen altijd gedesinfecteerd zijn.


Stelt u hoge eisen aan uw product en wilt u gebruik maken van onze semi cleanroom? Neem gerust contact met ons op, ook voor uw vragen hierover.

Bekijk meer spuitgietmogelijkheden

Spuitgieten

2k spuitgieten

Insert molding en Outsert molding

Producten en materialen

arrow_drop_up arrow_drop_down