Medische & Hygiënische cases - Alligator Plastics
Medisch & Hygiëne branche header

Medisch & Hygiëne

Medisch & Hygiëne

Medisch & Hygiëne branche

Producten in de medische en hygiëne branche moeten betrouwbaar zijn en aan hoge eisen voldoen.

Wij ontwikkelen grensverleggende productconcepten die naadloos aansluiten op de klantvraag!

Hieronder staan een aantal aansprekende cases waarbij we innovatieve kunststof producten hebben ontwikkeld én geproduceerd.

Röntgenplaatje

Röntgenplaatje

Voor dit röntgenplaatje hebben wij een nieuw ontwerp bedacht dat voor 100% uit kunststoffen bestaat. Onze engineers hebben hiervoor een maatwerk proces ontwikkeld. Ook hebben we de matrijs volledig ingepakt om warmteverlies te voorkomen, omdat we met zeer hoge temperaturen werken.

Toiletrolhouder

Toiletrolhouder

Het visitekaartje van Vendor zijn uitstekend functionerende producten die er mooi uit zien. Wij hebben voor deze horizontale toiletrolhouder een nieuwe techniek bedacht met twee kunststof delen. De kunststof delen regelen de timing van die beweging en tegelijkertijd de sluiting van het apparaat.

Afdekkap zuurstoffles

Afdekkap zuurstoffles

Alligator Plastics ontwikkelde dit product vanuit de gewenste functionaliteit. De kap is eenvoudig te monteren en blokkeert de knop van de zuurstoffles zodat deze niet per ongeluk geopend kan worden. De afdekkap wordt eenvoudig met een snelle beweging van de fles getrokken.

Antibacteriële iPad-houder voor klinische omgevingen

Voor het gebruik in ziekenhuizen wilde het Eindhovense bedrijf iQmount een houder voor een iPad op de markt brengen. Alligator Plastics maakte er een functioneel, hygiënisch én heel fraai eindproduct van. De grootste uitdaging was het design van de knoppen.

Cases uit andere branches

Automotive branche

Automotive

Bouw branche

Bouw

Consumer lifestyle branche

Consumer Lifestyle

Food branche

Food

Techniek branche

Techniek

arrow_drop_up arrow_drop_down