Kunststof spuitgietproductie header

Kunststof spuitgietproductie

Specialist in hoogwaardig kunststof spuitgieten.

Geavanceerd productieproces op twee locaties.

Kunststof spuitgietproductie

Kunststof spuitgietproductie

Alligator Plastics ontwikkelt en produceert al ruim 60 jaar hoogwaardig en complexe kunststof spuitgietproducten. Continu werken wij aan het verbeteren en optimaliseren van onze processen. Onze technici maken deel uit van verschillende netwerken waarbinnen diverse innovatieprojecten op het gebied van materialen en nieuwe technologieën worden uitgevoerd. Daarnaast zijn onze medewerkers zelf actief op het gebied van innovatie en ontwikkeling, vanuit onze gedrevenheid om processen slimmer en efficiënter in te richten. Dit alles resulteert in een zeer geavanceerd machinepark waarbinnen we diverse spuitgiettechnieken toepassen en 24/7 manarm wordt geproduceerd. En omdat we ook nabewerkingen en assemblage aanbieden heeft u te maken met één partij voor het complete traject.

Spuitgiettechniek met robot

Spuitgiettechnieken

Uiteraard zijn wij zeer bedreven in regulier kunststof spuitgietwerk. Met onze ervaring zijn we in staat om zeer complexe producten probleemloos te produceren. We hebben al vaak bewezen dat we uitblinken in uitdagende vraagstukken waar klanten eerder mee vastgelopen zijn. Naast regulier spuitgietwerk zijn we ook zeer bedreven in 2K spuitgieten, het verwerken van twee verschillende soorten kunststof in één matrijs. Wij beschikken over meerdere 2K spuitgietmachines met verschillende sluitkrachten.

Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor speciale spuitgiettechnieken zoals insert molding en outsert molding, cleanroom spuitgieten en oppervlaktetechnieken.

Producten nabewerken

Na het spuitgieten zorgen we voor een nauwkeurige nabewerking van uw producten. Met deze methodes hebben wij uitgebreide ervaring:

  • Mechanisch nabewerken (boren, frezen etc.)
  • Bedrukken
  • Verchromen
  • Coaten
  • Ultrasoon lassen
  • Assemblage

Wij adviseren u graag over de benodigde en meest optimale afwerking. Uw eindproduct wordt kant-en-klaar opgeleverd, volledig geassembleerd en voorzien van bijvoorbeeld bedrukking, verpakking en gebruikershandleiding.

Uw producten zijn direct klaar voor gebruik.

Kunststof Spuitgieten Idee

Idee

 Kunststof Spuitgieten Ontwikkeling

Ontwikkeling

Kunststof Spuitgieten Productie

Productie