Alligator Plastics zet zich in voor Rethink
01 mei 2018 

Alligator Plastics zet zich in voor Rethink

Rethink, recycle and let the future take shape. Een goede combinatie als je het Alligator Plastics vraagt. Wij onderschrijven en ondersteunen Rethink, een initiatief van de NRK, en dragen dit uit naar de rest van de kunststofverwerkende industrie en verder. Dit doen we mede via directeur Wietse Wissema en zijn voorzitterschap van de NRK PVT Kunststofverwerkers.

 

Rethink zet zich in als belangrijk initiatief voor de kunststof- en rubberindustrie binnen de Nederlandse economie en samenleving. Zij wil onderwerpen zoals duurzaamheid, veiligheid, gebruik en hergebruik, kwaliteit, recycling en productinnovaties meer onder de aandacht brengen bij haar leden en de samenleving. Samen met Rethink en haar initiatiefnemers werken wij mee aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van onze samenleving.

Rethink en Alligator Plastics hebben de circulaire economie hoog op de ontwikkelingsagenda staan. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor de inzet van recyclaten voor nieuwe producten en het inrichten van circulaire stromen voor afgedankte producten. Met deze initiatieven leveren we graag een positieve bijdrage aan de circulaire economie.

arrow_drop_up arrow_drop_down