Food cases - Alligator Plastics
Food branche header

Food

Food

Food branche

De foodsector is een dynamische markt waarin veel producten een relatief korte levenscyclus kennen. Juist dan is efficiënt en snel handelen van belang. En daar zijn wij sterk in. Aanpassingen voeren we razendsnel door en ons innovatieve team zorgt voor oplossingen die direct voordeel bieden aan uw klanten. Onderscheidende verpakkingen, doseersystemen, 2K-producten, wij hebben zeer brede expertise in deze branche en zijn bedreven in het bedenken van niet alledaagse oplossingen.

Veiligheid en hygiëne staan boven alles in de foodbranche. Daar spelen wij graag op in met onze cleanroom productieruimten.

KeyKeg

KeyKeg

Voor onze klant Light Weight Containers ontwikkelden wij de gecombineerde bier/lucht afsluiter en de constructiedelen aan de onder- en bovenkant van het fust. Door een optimale samenwerking is een product gerealiseerd waarbij functionaliteit, gewichtsbesparing en duurzaamheid hand in hand gaan.

Overdrukventiel

Overdrukventiel

Voedingsmiddelen worden onder druk geïmporteerd i.v.m. de houdbaarheid ervan. Het ventiel zorgt ervoor dat de druk afneemt wanneer die te hoog is. Wij hebben een betrouwbaar CE overdrukventiel ontwikkeld in onze cleanroom. 

Cases uit andere branches

Automotive branche

Automotive

Bouw branche

Bouw

Consumer lifestyle branche

Consumer Lifestyle

Medisch & hygiëne branche

Medisch & Hygiëne

Techniek branche

Techniek

arrow_drop_up arrow_drop_down