Bouw cases - Alligator Plastics
Bouw branche header

Bouw

Bouw

Bouw branche

Wij helpen deze branche om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Laat u inspireren door onze cases met daarin slimme toepassingen en/of kostenreducties voor de klant.

iGate

De iGate is een vrijdragende schuifpoort. Alligator Plastics ontwikkelde de geïntegreerde buitenverlichting voor de open-dicht alarmering. Tijdens het ontwerpproces van de behuizing is rekening gehouden met gepersonaliseerde verlichtingselementen voor de klanten van onze klant.

Glijlager

Bij een glijlager glijdt de as in het lager. Voor Schellekens & Schellekens ontwikkelden en produceerden we de glijlager voor diverse types zonneschermen. Samen zijn we tot een innovatieve en duurzame oplossing gekomen.

Verbindingshoekje

Een klein fixeerhoekje dat isolatieplaten op zijn plek houdt. Dat klinkt eenvoudiger dan het is.

Alligator Plastics ontwikkelde samen met een lijmproducent deze speciale lijm én een systeem om de lijmlaag los te kunnen snijden. We houden het op voorraad en leveren het volledig afgewerkt af. 

Kassen: innovatie op onderdelen

Onze klant komt regelmatig met tekeningen voor onderdelen in hun kassen, scherminstallaties en klimaatsystemen. Wij maken voor deze klant diverse producten voor slimme constructies om alles met elkaar te verbinden. Denk aan producten zoals hoekstukjes, geleiders en rollers.

Cases uit andere branches

Automotive

Food

Medisch & Hygiëne

Techniek

Consumer Lifestyle

arrow_drop_up arrow_drop_down