Page content

article content

Alligator Plastics neemt het voormalige Elhi Polymer moulding over

Per 1 februari 2017 neemt Alligator het bedrijf HPG Eindhoven (voorheen Elhi Polymer moulding) over van de Hollarts Plastic Group gevestigd te Didam.

Algemeen Directeur W. Wissema: “Deze overname is een belangrijke stap in het realiseren van onze ambities: Toonaangevend zijn in de ontwikkeling en productie van innovatieve spuitgietproducten in de Nederlandse markt. Wij zijn trots op de groei die we sinds enkele jaren hebben ingezet en het feit dat steeds meer bedrijven de weg naar ons als ontwikkeling- én productiepartner weten te vinden. De capaciteitsuitbreiding die deze overname met zich meebrengt is dan ook een voorwaarde om te voorzien in deze toenemende vraag.”

Wij vinden het belangrijk om klanten zo snel en efficiënt mogelijk te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten. Dat betekent dat het volledige proces van idee – ontwikkeling – productie slim en efficiënt is ingericht. HPG beschikt net als Alligator Plastics over een zeer geavanceerd machinepark en goed opgeleide en betrokken medewerkers. Dé randvoorwaarden om klanten van beide bedrijven een onverminderd hoog kwaliteitsniveau van efficiënt geproduceerde producten te garanderen.

Deze overname is voor Alligator Plastics een belangrijke strategische zet op weg naar een leidende positie als innovatief kunststof spuitgietbedrijf in de Nederlandse markt. De extra capaciteit geeft ons de ruimte om nog meer OEM-ers aan ons te binden en ook onze internationale ambities verder vorm te geven. De unieke combinatie van slimme engineering én hoogwaardige productie binnen één bedrijf resulteert in doelgerichte ontwikkelingstrajecten die naadloos overgaan in efficiënte productie. Het resultaat: vernieuwende en kostenefficiënte producten die klaar zijn voor een succesvolle marktintroductie. Dé reden dat een groeiend aantal klanten ons opzoekt.