Page content

article content

Alligator Plastics ‘is Crossing Borders’ op het Automotive Congress

Het Automotive Congress is een belangrijk evenement voor de Nederlandse automotive industrie. Met het thema “Crossing Borders” staan wij dit jaar ook weer op dit evenement. Wij vinden het belangrijk om ons te verdiepen in de branches van onze klanten. De automotive branche is voortdurend in beweging en wij bewegen daar in mee.
Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden die wij bieden aan deze branche. Wij zijn uitgegroeid tot een serieuze partij voor de automotive als het gaat om de ontwikkeling én productie van technisch complexe onderdelen. Uiteraard beschikken wij over de benodigde certificeringen die de kwaliteit van onze processen borgen.

Vervanging van metalen onderdelen door kunststof biedt vaak verrassende mogelijkheden voor de automotive branche. Op onze automotive cases pagina vindt u een aantal vernieuwende producten die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld.

Komt u ook bij ons langs?
U vindt ons woensdag 23 mei 2018 in het Evoluon te Eindhoven. Meer informatie vindt u op de website van het Automotive Congress.